Welcome Hexa-Team

Hexa-Coop Szövetkezet:

A Hexa-Coop Szövetkezetet 1994-ben alapítottuk. Az működéshez a szövetkezeti formát választottuk, melyre nem a tagok, tulajdonosok száma, hanem üzleti megfontolás miatt volt szükség. A külkereskedelmi tevékenységünk miatt kerültünk kapcsolatba a vámhatósággal, melynek tevékenysége kulcsfontosságú volt a külkereskedelmi ügyletek lebonyolításához. 1996-ban megalakítottuk cégünk azóta is működő vámügynökségét és első vámraktárát. Tevékenységünkkel számos Partnerünknek segítettünk a piacra jutásban.

Közel húsz éve gyártatunk Partnereink számára Magyarországon aktív feldolgozás felfüggesztő vámeljárásban termékeket. A vám-, kereskedelmi és gyártási struktúránkat folyamatosan fejlesztettük és az elmúlt években megszereztük a tevékenységünk leghatékonyabb elvégzéséhez szükséges vámegyszerűsítési engedélyeket.

Számos engedélyünk közül a legértékesebb az AEO (Engedélyezett Gazdálkodó), mely a világ elit vámügynökségei közé emelt minket. Ez nem csak megváltoztatta cégünk megítélését, de egyúttal biztosítja a folyamatos megújulást és a biztonságos működést. A kialakított vállalatirányítási keretrendszerünk engedélyezését a vámhatóság a nemzetközi standardok szerint végezte és folyamatosan vizsgálja, ellenőrzi tevékenységünket valamint 2 évente teljeskörűen audittálja cégünk pénzügyi, vállalatirányítási, informatikai és számviteli rendszereit.

Célunk, hogy hatékonyabb, precízebb és biztonságosabb eszközökhöz és megoldásokhoz segítsük Partnereinket.


Vezetőink: 
Hluskó Péter
Hexa-Coop Szövetkezet Elnök, 25 éves szakmai tapasztalat, vám, logisztika, szállítmányozás, külkereskedelem, vegyi anyag gyártás és kereskedelem, felnőtt képzés, szoftverfejlesztés.

Szabó Károly
Pénzügyőr vezérőrnagy, 26 év szakmai tapasztalat a VPOP-NAV kötelékében vám, adó, jövedék és rendészeti területen. 7 évig szakfőigazgató és a NAV nemzetközi kapcsolataiért felelős vezetője.


TEAM tagjai

Székhely
5000 Szolnok, Kőrösi út 43. 
Adószám
12311149


Székhely
2700 Cegléd, Külső-Jászberényi út 3.
Adószám
28947772 

Székhely
2700 Cegléd, Külső-Jászberényi út 3.
Adószám
24945321

INTERNATIONAL CUSTOMS SERVICE LTD.

Corner Chambers 590 A Kingsbury Road, Birmingham, B24 9ND United Kingdom, 

Registration No:4447592 / 12943685