Mire jó az adattároló

Az adattároló működése:
Az adattárolót azért hoztuk létre, hogy Partnereinkkel hatékonyabban, átláthatóbban, biztonságosabban tudjunk együttműködni. Munkánk során felfedeztük, hogy Partnereink számos hasonló nyilvántartást vezetnek. Azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy a Partnereink számára létrehozzunk egy közös platformot melyen megindulhat egy közös nyilvántartás vezetése. Ez az ötletünk számos problémába ütközött, hiszen a cégek a saját vállalatirányítási rendszerüket más-más szempontok szerint működtetik. Olyan rendszerre van szükség, mely a meglévő vállalatirányítási rendszerből tudja az adatokat kinyerni, de önálló rendszerként üzemel. A rendszernek gyorsnak, pontosnak, egyszerűnek, megbízhatónak kell lennie. Partnereink több országot érintő áruforgalmat működtetnek ezért fontos a folyamatokat elejétől a végéig követni.
Az adattároló használatával Partnereink az adattárolóban tárolt dokumentumokat közösen használhatják. Így nem kell több helyre elküldeni, rögzíteni a dokumentumokat. Az adattároló hozzáférési jogosultságainak beállításával lehet szabályozni, hogy egy adott áruforgalmi folyamatban ki mit lásson.

Az adattárolót a weblapon keresztül, vagy közvetlenül valamelyik webböngésző segítségével a https://hexacoop.quickconnect.to/ címen lehet elérni.

Az adattárolót mobil eszközzel közvetlenül el lehet érni a DS File alkalmazás letöltésével.
DiskStation: hexacoop
Fiók: a webes hozzáféréshez kapott felhasználói név
Jelszó: a webes hozzáféréshez kapott jelszó

Az adattároló használata megkönnyíti és felgyorsítja Partnereinkkel történő kapcsolattartást valamint pontosabbá ellenőrizhetőbbé teszi az elvégzett munkát. 

Bővebb információért keresse Cégünket!